Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha leadom az összes tárgyamat...

Ha leadom az összes tárgyamat Neptunban, nem kell kreditbüntetést fizetni?

Figyelt kérdés

Másik szakon szeretnék tanulni, amin vagyok, az egyszerűen katasztrófa...

Láttam, hogy van lehetőség a Neptunban tárgyakat leadni...ha ezt megteszem, akkor is kell büntetést fizetni?

okt. 26. 07:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A tárgyleadás időszaka az nem állandó. Általában a szorgalmi időszak első 2 hete után nem tudsz leadni tárgyat, vagy csak kérvénnyel, de akkor sem az összeset, hanem egyet. Miért nem iratkozol ki, ha nem tetszik ? Vagy passzíváltas.
okt. 26. 08:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Mert sokezer forintos büntetés van tárgyanként,és nem vagyok a legjobban fizető munkahelyen és hóvége van.
okt. 26. 08:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha kiiratkozol nem kell büntetést fizetni. Azt bármikor megteheted. Nyilván akkor nem folytathatod, újra kell felvételizni, ha be akarsz kerülni akár ugyanoda, akár másik szakra.
okt. 26. 08:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor nem kell 4-5000 Ft-ot fizetni tárgyanként?
okt. 26. 10:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos hogy nem kell fizetni de inkább kérdezd meg a TO-n vagy olvasd el a szabályzatban. De lehet így is érdemes lenne pár tárgyak megcsinálni mert a másik szakon lehet van olyan amit beszámítható.
okt. 27. 08:14
 6/7 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm!

Sajnos a TO 1 hete elérhetetlen...majd még futok pár kört :/

okt. 27. 08:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Iratkozz ki, az ingyen van.

Azt megkérdezhetem milyen szak?

okt. 29. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!