SE ÁOK vs. DE ÁOK?
Figyelt kérdés
Melyik egyetem-kar a színvonalasabb, szimpatikusabb, és miért? Melyiknek mi az előnye és hátránya?okt. 25. 09:36
A kérdező szavazást indított:
Semmelweis
Debrecen
19 szavazat
1/4 anonim válasza:
A legszarabb és ráadásul a legbeképzeltebb orvosaim a Semmelweis-en végeztek, de ez lehet csupán véletlen is. Szerintem teljesen mindegy melyik orvosira mész. Nekcsak Budapest létezik az országban. Nemcsak az ottani gimik, egyetemek lehetnek kiválóak. Én már csak azért is a debrecenit választanám, mert egy helyen vannak az épületek, nem elszórva. Családiasabb is a szak.
2/4 anonim válasza:
Kedves #1
Te melyik egyetemen végeztél?
3/4 anonim válasza:
"Te melyik egyetemen végeztél?"
Mi közöd hozzá ?
4/4 anonim válasza:
A képzés színvonalában hasonló a kettő, nekem egyik haverom ment DE áokra 1 év után annyira jó volt, hogy a sote átvette (azért, mert a srác Pesten lakik, és így kedvezőbb volt neki a sote) de azt mondta túl sok eltérést nem tapasztalt… mondjuk ha valamelyik egyetemen beképzeltek vannak, az tényleg a sote (tisztelet a kivételnek) én kutatók éjszakáján figyeltem meg, amikor a 6. Osztályos srácok mellett, szintén 6.-os gyereknek kinéző 165 magas srác, megállás nélkül közbevágott az előadónak, rettentő irritáló volt, de nem érdekelt, mert azt mondtam magamban (még csak gyerek) a legvégén pedig megszólalt, hogy ő ide jár. (Olyan magas lovon ült, hogy még az előadó is kellemetlenül érezte magát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!