11 napig jártam az általam választott gimibe ,megíjedtem ,nem láttam más kiutat ,visszamentem a régi sulimba technikumi osztályba ,ahol is egy hónap után rájöttem ,hogy korábban rosszul döntöttem .Szerintetek visszavennének a régi gimimbe ?
Figyelt kérdés
#Iskolaváltás(középiskola)
okt. 23. 15:20
2/5 anonim válasza:
Azt mi honnan tudjuk, próbáld meg! Mi vesztesz?
1-es, a rossz helyre tett szóköz neked az a borzasztó helyesírás?
4/5 SZTANN válasza:
Nem valószínű - de megpróbálni lehet, az még nem kerül semmibe.
Talán át kellene gondolnod, miért is vagy ilyen határozatlan, miért adod fel túl gyorsan, miért hozol elhamarkodott döntéseket - ezt nem szabad így folytatni! Már annak is örülhetsz, hogy visszavettek az előző iskoládba. Ez a viselkedés nem tesz jót a rólad való véleményeknek.
5/5 anonim válasza:
Nem kért nevelési tanácsot a kérdező, Sztann! Valószínűleg vannak szülei, megoldják. Annyit kérdezett, hogy szerintünk visszavennék-e. Semmivel se többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!