Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Érettségin rossz helyre írt...

Érettségin rossz helyre írt válasz esetén mi történik?

Figyelt kérdés
Amennyiben olyan idióta voltam hogy a válaszokat a szürke javításra fenttartott részre írtam, akkor onnantól egy darab pontot nem ér az egész feladatlap? Aztán meg gondolom lehet jó sok pénzért újrairni az egészet.

okt. 22. 18:29
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Ha rendes a tanár, akkor elfogadja. Ha nem, akkor még mindig fellebbezhetsz, és a kormányhivatal fogja nagy valószínűséggel elfogadni. Közép vagy emelt?
okt. 22. 19:47
 2/9 anonim ***** válasza:
71%

"Aztán meg gondolom lehet jó sok pénzért újrairni az egészet."

Teljesen jól gondolod. A szabályok le lettek írva az elején. Ha nem voltál képes magadat ahhoz tartani, akkor csak és kizárólag magadat okolhatod.

Jó kérdés, hogy ilyenkor elfogadható-e a megoldás vagy sem. A betű szerint értelmezzük a szabályokat, akkor nem fogadható el, de ennél talán rugalmasabban kezelik a dolgot.

okt. 22. 21:37
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Van egy olyan érzésem, hogy a kezedbe nem volt korábbi érettségi sor, ezért történhetett ez.
okt. 22. 21:38
 4/9 A kérdező kommentje:

#1 Emelt lesz

#3. Idegen nyelvi még nem. Előző nyelvvizsgán amin voltam pedig válaszlapos megoldás volt, aztán beállhatott az agyam robotpilótára.

okt. 22. 21:58
 5/9 anonim ***** válasza:
92%
Előrehozott? Ha ne adj' isten megbuksz (vagyis a rossz írásbeli miatt nem mész el a szóbelire), egy alkalommal ingyen javítóvizsgázhatsz. De én azt tartom valószínűbbnek, hogy elfogadják.
okt. 22. 22:04
 6/9 A kérdező kommentje:
Előrehozott, igen. Megbukástól még így is távol áll, de azért fájna ha 1-2 jegyet buknék ezen.
okt. 22. 22:09
 7/9 SZTANN ***** válasza:
0%

Nagyon valószínű, hogy nem fogadják el.

Ez azért mégis már érettségi, le vannak fektetve a szabályok,

előtte millió régi feladatlapot meg lehetett oldani ...

Előrehozottat az választ, aki elég rutinosnak érzi magát.

okt. 23. 18:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem, Sztann, nagyon valószínű, hogy elfogadják, még ha szeretsz is kioktatni másokat! Ennél bizarrabbakat is elfogadnak, ez elég mindennapos. Az érettségi az adott tárgy tantárgyi tudását méri fel. Nem teljesítené a célját, ha ehelyett büntetésül használnák fel azokkal szemben, akik izgalmukban nem olvasták el a bevezető szöveget.
okt. 23. 19:40
 9/9 A kérdező kommentje:
Egyébként elfogadták teljesen.
nov. 11. 19:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!