A trefort ágoston két tanitási nyelvü technikum nehéz-e illetve mennyi ponttol lehet bejutni körülbelül (info szakra)?
Figyelt kérdés
okt. 15. 14:26
2/2 anonim válasza:
Én oda jártam 1 éve ballagtam, de elég gáz. Kb. csak ülsz bent és ennyi semmi tudást nem szedsz fel viszont. a vizsgákra fel kell készülni magadtól. Van pár jó tanár, de a legtöbb rossz. Mindenki nagyon nagy zseninek hiszi magát, de baromira nem azok sőt… Van olyan tanár aki nem is ért az adott területhez (nem is egy) és már évek óta itt vannak. A DÖK tagjai között is megy a drogozás, ami mindent elmond. Néha elmegyek a suli mellett és hallani az udvarról az anyázást kb. mindig. (Azt inkább nem írom le, hogy pontosan mit mondanak, mert bannolva lesz a kommentem) Vannak okos diákok is akik húzzák fel a sulit, emiatt tűnik “jónak”. Visszatérve a kérdésedre, ilyen 55 ponttal és 4-es átlaggal be lehet kerülni, de NE MENJ ODA KÉRLEK, ha normális vagy. Én eleget szívtam ott, tudom milyen a suli ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!