Mit gondoltok erről? Versmondás.
Figyelt kérdés
A tanár házi feladatként kiadta a gyerekeknek, hogy tanuljanak meg egy verset, amit 10-én kell előadniuk. Azonban 8-án megkérdezte, hogy szeretné-e valaki hamarabb elmondani a verset. Egy diák jelentkezett, de rossz jegyet kapott, amit a tanár beírt. Mit gondoltok erről? Helyes volt így eljárnia a tanárnak, vagy inkább nem kellett volna beírnia a jegyet? Esetleg később kellett volna feleltetnie, vagy megdicsérnie a diákot, de nem osztályoznia? Hogyan működik ez?okt. 8. 16:21
1/4 anonim válasza:
Szerintem ez attól függ, hogy hanyadik osztályban történt. Ha alsóban, akkor tényleg jogos a felháborodás, mert mégis csak kisgyerekekről beszélünk. Viszont, ha felsőbb évfolyamban jött ez elő, akkor tényleg fair, hiszen egy ilyen idős gyereknek már nem árt ha fel tudja mérni a saját képességeit. Akkor nem lett volna fair, ha senki sem jelentkezik és a tanár úgy dönt, hogy most akkor őt felelteti határidő előtt.
2/4 A kérdező kommentje:
2. Osztályos a gyerek! Az a baj hogy véleményem szerint így csak elveszi a kedvét a tanulástól.
okt. 8. 18:57
3/4 anonim válasza:
Megkérdezte, elmondta, nem sikerült. A jegy jogos.
4/4 anonim válasza:
Onnan is nézheted, hogy ez egyfajta nevelési célzat, hogy "inkább készülj még, mint hamarabb add elő csak rosszul" szerintem a gyerek ebből tanul.
Persze nyugodtan mondhatta volna, hogy "tanulgasd még majd 2 nap múlva meghallgatom", de nem lehet egyértelműen azt mondani erre, hogy ez rossz vagy jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!