Matek zh-n lehet használni tudományos számológépet?
Mely egyetem melyik szaka?
Nálunk semmilyet nem lehetett használni.
Miért nem kérdezed meg valamelyik oktatót?… Nem hogy szakonként más és más, hanem tárgyanként, vagy akár ZH-nként más és más szabályok lehetnek. (Például fizikaszakon az analízis ZH-kon nem szabadott semmilyen számológépet használni, viszont magfizikából pont arról szóltak a ZH-k, hogy 12 tizedesjegyre pontosan bepötyögjük az atomtömegeket, hogy a tömegdefektussal számoljunk, és ott persze szabad volt használni.)
Amúgy az fx-570 szöveges információkat sem tud tárolni, szóval például érettségin is szabad használni.
Matek 0-val nagyon szivatnak az SZE-n. Gólyatáborban nekünk 1 órát beszéltek a matek 0-ról, úgy hogy amúgy én DFK-s vagyok, és nem is mehettem ki...Elmondták 20-szor, hogy zh minták, kötelező teljesíteni, ha ez nem sikerül, akkor nincs aláírás matek1-re, stb.
Ha nem lehet használni számítógépet, akkor nem lehet. Párom amúgy eltés, és náluk lehet tudományosat használni mérnökin, meg matek0 baromság sincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!