Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van esélyem bejutni a Bp Ady...

Van esélyem bejutni a Bp Ady Endre Gimnázium Humán tagozatra?

Figyelt kérdés

7. Év végi

- irodalom: 3

- nyelvtan: 3

- matek: 3

- biológia:3

- történelem: 3

8. Félévi

- irodalom: 3

-nyelvtan:3

- matek:3

- biológia:3

- történelem:2

szept. 18. 07:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellene a gimnáziumot erőltetni, ha egyszer nem tudsz vagy nem akarsz tanulni
szept. 18. 11:31
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Végig fogod kérdezni az összeset?
szept. 18. 12:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Még csak most indult a tanév, honnan tudod már most a 8. félévi eredményeidet? Ha pedig már kijártad a nyolcadik osztályt, akkor hol tanulsz most (hiszen tanköteles vagy, gondolom) és miért akarod előről kezdeni a középiskolát? Hm?
szept. 18. 14:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
most már nem vágják ki a 16 alattiakat???
szept. 18. 14:51
 5/10 A kérdező kommentje:

Jelenleg egy olyan szakiskolába járok, amit nem szeretek. :(

Tudom nem túl szépek a jegyeim, ez azért van mert 8.-ban nem volt semmi motivációm, mert akkor már a szüleim és a volt ofőm már eldöntötte hogy hova fogok járni.

:( :( :(

Most vagyok végzős ott abban a suliba. Ebben a két és negyed évben (három éves a suli) megtaláltam azt az tagozatot, amit igazán szeretnék tanulni. Elkezdett érdekelni az irodalom, a költők, a színház, a versek, filozófia, latin nyelv...és erre felé keresgéltem iskolát. Rátaláltam az Ady Endre Gimnázium Humán tagozatára, ami nagyon szimpatikusnak tűnik. (bár latin nyelv ott nincs)

Oda szeretnék felvételizni, bár tudom hogy nem sok az esély arra hogy a jegyeim alapján felvegyenek, akkor is ott van írásbeli, és a szóbeli.

szept. 18. 14:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Írásbelit is bukni fogod ezzel a helyesírással
szept. 18. 15:00
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
6, az semmi, de állítólag 18 éves, legalábbis priviben ezt írta. Tárt karokkal fogja várni az Ady is meg az Apáczai is :D
szept. 18. 15:25
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha 18 éves a kérdező és jelenleg végzős egy középsuliban, akkor nem gondolom, hogy újra felveszik nappali tagozatos képzésre. Esetleg a felnőttek/dolgozók középiskolájába.
szept. 18. 18:24
 9/10 anonim válasza:
Nincs esélyed, a helyedben szakiskolába vagy szakközépiskolába járnék. Csak neked lenne szégyen, hogy nem vettek fel.
jan. 12. 13:08
 10/10 anonim válasza:
6-os! Az Ady és az Apáczai is erős suli.... A rossz(abb) tanulókat egyikbe sem veszik fel.
jan. 12. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!