Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Magamnál tarthatom a telefonom...

Magamnál tarthatom a telefonomat az iskolában?

Figyelt kérdés

Csak hétfőn tudok erről beszélni az igazgatóval, de epilepsziás vagyok, 17 éves. Úgy gondolom hogyha egy diák vagy tanár egészségügyi állapota miatt kell a telefon akkor azt nem kéne leadni reggelente. Arra gondoltam, hogy a telefonomat a táskámba tartanám lenémítva hogyha esetleg valami problémám van vagy más okokból, tudjak szólni a szüleimnek mert órán a tanároknál sincs telefon.

Igen, lehet mondani hogy fel lehet menni a tanáriba szólni valakinek meg van vezetékes telefon… Egy roham közben nincs idő erre, nem volt még nagy rohamom az iskolában, nem is szeretnék, de otthon több is volt. Így indokoltnak találom azt, hogy nálam legyen a telefonom, mindenki tud a betegségemről a tanáriba.

szept. 7. 16:02
 1/8 anonim válasza:
91%
Nálunk is van az évfolyamon epilepsziás, és tőle is elvesik mondva, hogy mindig tud szólni egy felnőttnek. De lehet, hogy nálatok megértőbbek.
szept. 7. 16:07
 2/8 anonim ***** válasza:
65%

A táskádban van idő megkeresni a telefont, feloldani és hívást indítani??

Tényleg speciális eset és én engedném amúgy, de inkább a zsebedben legyen egy alap telefon, mint a táskádban egy okos. Így bárkinek engedni kellene a telefont szerintem.

(Bár őszintén én abszolút nem tiltottam volna ki a telefonokat az iskolából)

szept. 7. 16:15
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Van olyan okosóra amin van segélyhívó gomb, be kell állítani egy telefonszámot és gombnyomásra azt felhívja. Ilyet engednék, ez indokolt is, mert roham közben a telefont keresni és feloldani tényleg probléma lehet, de az órán csak egy gombnyomás.
szept. 7. 16:22
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
A jogszabályi környezet ezt nem teszi lehetővé.
szept. 7. 16:28
 5/8 anonim ***** válasza:
82%
Roham közben majd telefonálgatni fogsz anyádnak. Aha.
szept. 7. 16:49
 6/8 anonim ***** válasza:
33%

#3: Okosóra is tiltott.

Kérdező, legyen nálad egy alap telefon, butatelefonnak is nevezik, amin telefonálni meg SMS-ezni is lehet. Ez megadhatja a biztonságérzetet, amit szeretnél.

szept. 7. 18:54
 7/8 anonim ***** válasza:
79%
Ne legyél már naiv, 6-os, nem biztonságérzet kell neki (majd az anyja távbűverővel megakadályozza a rohamot, ami közben éppen telefonál), hanem okostelefon.
szept. 7. 19:31
 8/8 anonim válasza:
89%

Epilepsziásként mondom... semmire sem mész a telefonnal roham esetén. A tanárod pedig valószínűleg segítségedre sietnek, és nem a telefonodat keresgélni. Nekem volt nagy rohamom a suliba,nem is egyszer, és?

Na de tegyük fel, ha lesz egy rohamod, és meg is találják a telefonod, értesítik a szüleidet, akik mire beérnek az iskolába, a roham már át is megy. Szóval én nem igazán látom ennek értelmét, viszont ha neked ennyire nagy dolgot jelent az a telefon a táskádban, akkor beszélj az igazgatóval. Semmit sem veszítessz.

szept. 8. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!