Mi a véleményetek a MOME mesterképzéseiről?
Sziasztok!
Remélem idén sikerül befejeznem az egyetemet. A nyáron körülnéztem az itthoni egyetemek mesterképzései között, de leginkább a MOME képzései fogtak meg. Már korábban is szerettem volna ide jelentkezni alapképzésre, de akkoriban sajnos nem voltam elég magabiztos hozzá. Most viszont egyre több mesterképzésük kapcsán látom, hogy azok is jelentkezhetnek, akiknek nincs szakirányú művészeti előképzettségük vagy ilyen jellegű tanulmányaik. Ennek különösen örültem, mert az alapképzésem nem művészeti irányú, sőt, szinte semmi köze hozzá, ennek ellenére mindig is érdekeltek a művészetek különböző ágai.
Ezért szeretném megkérdezni, hogy valóban van-e esélyem bekerülni a mesterképzésre ilyen háttérrel? Emellett érdekelne, hogy akik itt tanulnak/tanultak mesterképzésen, milyen tapasztalataitok vannak a képzésről és az egyetemről?
A szakok, amelyek leginkább érdekelnének:
- Design
- Designelmélet
- Art and Design Management (angol)
Köszönöm előre is a válaszokat! :)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!