Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Lehetséges egy évvel hamarabb...

Lehetséges egy évvel hamarabb letenni az érettségit?

Figyelt kérdés
Nem minden tantárgyat. De ha mondjuk két éves érettségin vagyok és én az első évben úgy érzem, letudom tenni a magyar és az angol érettségit, megtehetem?
szept. 2. 19:00
 1/2 anonim ***** válasza:
67%
Igen, csak le kell előtte vizsgázni a 4. éves anyagból is. Akár az összes tárgyból megcsinálhatod és akkor 3 év alatt végeztél.
szept. 2. 19:00
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Előrehozott érettségi, bizonyos tárgyakból lehet. Lásd:

[link]

A kétéves programban a harmadik félév számít a tizenegyedik osztálynak. Azonban a téli időszakban nincs érettségi, és mire odajutsz, hogy leérettségizz, addigra már letetted a 12. osztályos vizsgáidat, így ebben a programban nem tudsz előrehozott érettségit tenni semmiből.

szept. 2. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!