ELTE ÁJTK kurzusfelvételnél ez mit jelent?
Nem akarom nevetségesnek tűnő kérdések miatt a TH-t hívni. Elsős leszek levelezőn.
Ezt küldte a TH köremailben:
Regisztráció: 2024. szeptember 8. (vasárnap) 20.00-ig
A tárgyfelvétel előtt ne feledje a regisztrációt!
A beiratkozás már megtörtént, előtte a beiratkozási lappal magam is aktívra állítottam önmagam.
Semmi regisztráció menüt nem látok. Tantárgyakat fel tudtam, fel tudok venni.
Akkor mégis mit jelent ez, aminek a határideje szeptember 8-a?
Nagyon szépen köszönöm előre is!
Köszönöm!
Értem és én is így gondoltam valahol magamban, csak nem volt egyértelmű, mert a regisztráció kifejezést amúgy sem a Neptun nem használja, de körlevelekben, kommunikációban sem így nevezik.
Teljesen világos, mit jelent a regisztráció.
Nem, nem az, már ne is haragudj!
A linkelt leírás amúgy is a PhD képzésről szól.
Amúgy pedig a leírás a regisztráció szót a Neptun regisztrációra is használja ami még szép, hogy megelőzi a kurzusok felvételét. Anélkül nem is lehetne tárgyakat felvenni.
És mondom, ez amúgy is a PhD-róla szól.
A Neptunban tud regisztrálni a 2024/2025-ös tanév őszi félévére ('Hallgatói web' Ügyintézés menü / Beiratkozás, Bejelentkezés menüpont),
Millió helyen használja a reg kifejezést.
Regisztráció: a hallgató által félév elején, a Neptunban tett nyilatkozat arról, hogy tanulmányait megkezdi vagy folytatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!