Mi a véleményetek azokról a sulikról, ahol dress code van? Pl. nincs haspóló, nem lóghat ki a hát, nincs trikó és túl rövid gatya.
Figyelt kérdés
aug. 30. 01:43
1/7 anonim válasza:
Ez kb minden iskolában a házirend része
2/7 anonim válasza:
Ilyen suliba jártam. Be lehetett tartani, betartottuk, nem maradtunk ki semmi jóból. Szerintem ez sokkal inkább védi a fiatalokat, mint korlátozza, jó szabály.
3/7 anonim válasza:
Azt, hogy ez a normális. Egy kamasznak el kell kezdenie megtanulni, hogy hol mi illik, felnőttként is mást vesz fel az ember munkába, ügyet intézni, egy buliba vagy kirándulni.
4/7 anonim válasza:
Ennek nem a házirendben kellene szerepelni, hanem a nevelésedben. Szomorú, hogy az iskolának kell ezt elmondani.
5/7 anonim válasza:
Amíg mindenkire egyformán vonatkozik, addig rendben van. Ha már vannak különféle megkülönböztetések, pl. hogy a lányoknak szabad szoknyában menni, de a fiúknak kötelező a hosszú nadrág, vagy a lányoknak el kell takarniuk a vállukat, de a fiúknak nem muszáj, akkor már nem oké.
6/7 SZTANN válasza:
Aki ilyen iskolába jelentkezik, annak természetesen el kell fogadnia. Vannak előnyei és hátrányai - mint bármi másnak.
Mélyen egyetértek a 4-sel abban, hogy bizonyos öltözködési NORMÁK mindenre vonatkoznak (az iskola munkahely, nem pedig strand), amit már otthonról kellene hozni. Aki otthonról nem hozza, annak az iskolában kell megtanulnia!
7/7 A kérdező kommentje:
Nekünk csak most vezetik be. Megértem, hogy a lányok nem hordhatják a fent említetteket, de a fiúkra egy szabály sincs. Pedig minden tesi órán van egy srác, aki egy kis mini írtó rászorulós gatyát hord. Plusz egyik fiú se tudja le venni rendesen a pulcsiját, mert felhúzza vele a pólóját és látszik az egész teste. Bezzeg, ha lánnyal történne ez, úgy lek*rváznának
aug. 30. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!