Egyetemen a kötelező sport milyen?
Figyelt kérdés
Hogy épül fel, milyen szinten kötetlen? Pl. a labdarúgás.aug. 30. 00:01
1/3 anonim válasza:
Teljesen kötetlen, hacsak nem valamilyen sporttal kapcsolatos szakon vagy. A foci például úgy épül fel, ahogy a többiekkel csapatba álltok. A tárgyat akkor teljesíted, ha odadugod a képed időben, köszönsz a tanárnak, aláírod a papírt. Sokak szerint érdemes kihasználni ezt a heti egy-két órát mozgásra, de akkor sincs semmi, ha ellébecolod.
2/3 anonim válasza:
Melyik egyetem?
Én eddig két egyetemre jártam. Az egyik helyen konkrét sportágat lehetett felvenni és elég lazán kezelték (legalábbis azt, amit én felvettem). Lényegében csak ott kellett lenni 1.5 órát, az se érdekelte az oktatót, hogy tanulunk/beszélgetünk és kb 6 alkalom után megkaptuk az aláírást. A másik helyen viszont olyan tesi volt mint középiskolában (rendes bemelegítés, futás, mindenféle labdajáték stb..). Ez utóbbit elég komolyan vették, nem lehetett ellógni (óra elején és végén is volt névsor ellenőrzés) és rendesen végig kellett járni a 10 alkalmat, csak akkor kaptad meg az aláírást. Szóval elég nagy különbségek vannak az egyetemek között.
3/3 anonim válasza:
Nálunk aki bemutatta a legalább fél éves, bármilyen edzőterem vagy sporthely bérletét, azt felmentették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!