Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az ,hogy lehet, hogy általános...

Az ,hogy lehet, hogy általános felvételi eljárásban 260pont volt a ponthatár, és pótfelvételiben meg 218?

Figyelt kérdés
PTE TTK infó,és matek tanári
aug. 29. 15:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ELTE-ÁJK személyügy ktg 500 volt, 286 lett. Én bevallom, elsírtam magam az előbb, nekem ez több, mint egy millába fog fájni. Úgy jelöltem meg az állami mellé a ktg-t is februárban, hogy eszembe nem jutott, hogy az 500 pont nem lesz elég államira, de (bőven jelentkeztünk első helyen) nem indították el júliusban államin, póton meg meghirdették, és még 400 se kellett hozzá. Ők mehetnek ingyen, én meg fizetek. Azt hiszem, nem fogok beiratkozni, mert ez az kva szemét húzás volt az eltétől.
aug. 29. 15:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Dehogy? Nem úgy van, hogy a póteljárás nem lehet alacsonyabb mint az alap? :D most mitörtént? :D engem simán felvettek, de ez azért érdekes...
aug. 29. 15:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem is felvettek, már júliusban, de most nagyon kiakadtam. Pont előtted írtam ki kérdést, hogy mikor tűnt el ez a szabály...
aug. 29. 15:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs hogy, hogyan lehet, de én vagyok akit 218 ponttal vettek fel. :DDDD

Már eldöntöttem, hogy inkább elmegyek technikumba és nem iratkozok be. Bánom kicsit, hogy elvettem valakitől a helyet.

[link]

aug. 29. 16:21
 5/7 A kérdező kommentje:
De kiraly vagy tali ott :D en is oda megyek de en altalanos eljarasban nyertem felvetelt :D 390ponttal
aug. 29. 16:27
 6/7 A kérdező kommentje:
Ja bocsi most olvasom hogy technikumba mesz, milyen technikumba? :D
aug. 29. 16:29
 7/7 anonim ***** válasza:
A radnótiba megyek szoftverfejlesztő-tesztelőire. Alapból sem akartam a tanári szakon maradni, át szerettem volna menni gazdaságinfó vagy matek szakra, de végül maradtam a technikumnál mert macerás lett volna a szakváltás. Ha meg nem elégszem meg a technikummal akkor megyek egyetem, de még az 2év.
aug. 29. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!