Egyetemeni tantárgyfelvételi időszakban a felvett tárgyat vissza lehet még vonni?
Leadásnak hívják, tárgyfelvételi időszakban minden gond nélkül le tudod adni a tárgyat.
De a gyorsaság miatt pont, hogy nem kell felesleges tárgyakat felvenni. Akarsz felvenni pl matekot, fizikát, logikát, meg programozást. Ha a matek a legbajosabb, mert ott csak 1 időpont jó neked felvételnél, akkor azt vedd fel elsőnek. Lehet nagyon fagyni fog a rendszer és esetleg még ki is dob. Nálunk ez rendszeres. De egyszerre csak 1 tárgyat tudsz felvenni és felvétel után látod is, hogy sikerült-e. Ha nem, na akkor van a baj. De semmivel nem gyorsabb, ha felesleges tárgyakat is felveszel.
Köszi.
Tegyük fel X.-kor kezdődik a felvétel… Én már benne lehetek a rendszerben előtte egy perccel, és már be van pipálva az adott tantárgy, és mikor az óra elérte az egészet, akkor nyomok a mentésre?
Igen, ez járható út, de lehet olyan, hogy 1 percig utána még tölt az oldal és akkor írja ki, hogy sikerült vagy nem sikerült. Sőt, azt, hogy össze omlott a neptun.
Elsős vagy??
“Igen, ez járható út, de lehet olyan, hogy 1 percig utána még tölt az oldal és akkor írja ki, hogy sikerült vagy nem sikerült. Sőt, azt, hogy össze omlott a neptun.
Elsős vagy??“
Igen. 😀
08:30
Kereskedelem-marketing
A legtöbb ember már jóval előtte fent van így a gyorsaságban ne nagyon bízz. Azo hogy ilyenkor lefagy a neptun teljesen természetes.
Én sokszor úgy jártam, hogy bejlentkeztem előre, majd a tárgyfelvétel időpontjában kidobott a rendszer és 15 perc múlva engedett be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!