Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemeni tantárgyfelvételi...

Egyetemeni tantárgyfelvételi időszakban a felvett tárgyat vissza lehet még vonni?

Figyelt kérdés
Nálunk nemsokára tantárgyfelvétel, és csak elméleti kérdés, hogy ha több tantárgyat is felveszek a gyorsaság miatt, mert hamar betelik, másnap még vissza lehet pipálni, ha tart még a felvételi időszak? Vagy amit egyszer bepiáltam, és elmentettem, azt már én nem tudom kiszedni, csak az iskola?
aug. 29. 07:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
20%
Ameddig nem jelentkezel be, addig lehet visszavonni. A legtöbb egyetemen így van.
aug. 29. 07:30
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Igen. Az én egyetememen meg van határozva egy fix nap amíg lehet
aug. 29. 07:50
 3/12 anonim ***** válasza:
88%

Leadásnak hívják, tárgyfelvételi időszakban minden gond nélkül le tudod adni a tárgyat.

De a gyorsaság miatt pont, hogy nem kell felesleges tárgyakat felvenni. Akarsz felvenni pl matekot, fizikát, logikát, meg programozást. Ha a matek a legbajosabb, mert ott csak 1 időpont jó neked felvételnél, akkor azt vedd fel elsőnek. Lehet nagyon fagyni fog a rendszer és esetleg még ki is dob. Nálunk ez rendszeres. De egyszerre csak 1 tárgyat tudsz felvenni és felvétel után látod is, hogy sikerült-e. Ha nem, na akkor van a baj. De semmivel nem gyorsabb, ha felesleges tárgyakat is felveszel.

aug. 29. 08:09
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszi.

Tegyük fel X.-kor kezdődik a felvétel… Én már benne lehetek a rendszerben előtte egy perccel, és már be van pipálva az adott tantárgy, és mikor az óra elérte az egészet, akkor nyomok a mentésre?

aug. 29. 08:20
 5/12 anonim ***** válasza:
29%

Igen, ez járható út, de lehet olyan, hogy 1 percig utána még tölt az oldal és akkor írja ki, hogy sikerült vagy nem sikerült. Sőt, azt, hogy össze omlott a neptun.

Elsős vagy??

aug. 29. 08:27
 6/12 anonim ***** válasza:
29%
Milyen szakról van szó?
aug. 29. 08:30
 7/12 A kérdező kommentje:

“Igen, ez járható út, de lehet olyan, hogy 1 percig utána még tölt az oldal és akkor írja ki, hogy sikerült vagy nem sikerült. Sőt, azt, hogy össze omlott a neptun.

Elsős vagy??“

Igen. 😀

08:30

Kereskedelem-marketing

aug. 29. 08:34
 8/12 anonim ***** válasza:
88%

A legtöbb ember már jóval előtte fent van így a gyorsaságban ne nagyon bízz. Azo hogy ilyenkor lefagy a neptun teljesen természetes.

Én sokszor úgy jártam, hogy bejlentkeztem előre, majd a tárgyfelvétel időpontjában kidobott a rendszer és 15 perc múlva engedett be.

aug. 29. 08:50
 9/12 anonim ***** válasza:
34%
Elég gáz hogy nem tudják megoldani hogy ne fagyjon le
aug. 29. 10:05
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem szaktól függ, hanem egyetemtől. Én leírtam, hogy az egyetemek nagyobbik részén ez hogyan van szabályozva. A többi nem az én dolgom, olvasson utána a szabályzatban.
aug. 29. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!