Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen tanár az ilyen?

Milyen tanár az ilyen?

Figyelt kérdés
A gimi számomra nagyon nehéz időszak volt. Személyes traumám is volt, otthon sem volt támogató a közeg és a suliban is állandóan szorongtam, annyira meg akartam felelni, kb 0 önbizalmam volt. Volt 3 tanárom, aki nagyon sokat piszkált, eljutottam odáig, hogy reszkettem egész órán, óra elején sírtam annyira stresszeltem és a napban mindig az estét vártam, hogy aludhassak, mert akkor nem kellett gondolkodjak, ami 5-6 óra alvást jelentett, ingázás és tanulás miatt. Az egyik nyelvtanárommal rengeteg konfliktusunk volt, már az első alkalommal kiszúrt magának. Látta, hogy nincs önbizalmam és sokszor megalázott, kikacagta a nevem, többször mondta, hogy mennyire vézna vagyok, megjegyzést tett arra, ahogy beszélek, hiába csináltam bármit mindig enyém volt a legkisebb jegy. Akinek tehetős szülei voltak azt meg körülhízelegte és kért dolgokat tőle, pl. kávét, mert olyan üzletük is volt. Sok idő kellett, amíg ezen túl tudtam lépni, de nemrég tudtam meg, hogy a mostani diákjainak arról beszél, hogy engem mennyire nem szeretett. Pedig semmit nem ártottam, mindig próbáltam a lehető legjobbat kihozni magamból amellett is, hogy minden órát úgy éltem meg mintha vágóhídon lennék. Mindig csendben voltam. Nem értem, hogy mi volt a baja velem. A szememben megbukott, mint pedagógus, még azt valahogy elfogadom, ahogy bánt velem a múltban, de hogy a jelenlegi diákjainak beszéljen arról, hogy engem mennyire nem kedvelt, ez azért már felháborító. Ti mit gondoltok? Volt hasonlóban részetek?
aug. 27. 12:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Lesznek még köcsög emberek az életedben. Fogd fel ezt úgy, mint egy leckét.

Azt meg, hogy megbukott nálad, mint pedagógus, pont leszarja. Ha elmondanád neki, még büszke is lenne magára. Lépj túl rajta, mert csak felemészt, mást nem tudsz csinálni. Ha szükségesnek érzed, keress fel szakembert.

aug. 27. 13:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mióta nem sikerült túltenni magad a gimin?
aug. 27. 13:39
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Sok tanár úgy van vele - egyébként én is -, hogy a kréta végén ö az Isten. Mivel jópár éve tanár hiány van, némelyik szinte azt csinál, akit akar. Valakin le kell vezetni a fusztrációt.
aug. 27. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!