Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Emberek akik/akiknek a gyerkei...

Emberek akik/akiknek a gyerkei a Carl Rogers Szemelykozpontu Altalanos Iskolaba jartak, milyen volt az ottani elmeny?

Figyelt kérdés

En 2021-ben mentem el az iskolabol es az volt a legjobb dontes amit valaha hoztam. Az osztalyfonokom egyes emberekkel extremen vant az osztalyunkbol, az osztalykozosseg mergezo, kaotikus volt, regebben volt hogy par evfolyammal felettem jarok vertek engem. Sem az iskolapszihologus, sem az igazgato nem tett semmit ennek erdekeben.

Gyakori volt hogy egymast bantottak a gyerekek az osztalyban, legyen szo verbalis, fizikai, lelki vagy hat mogotti bantalmazasrol. Volt nekunk egy szabalylistank, amibol persze egy bullet pointot se tartottunk be.

Es most igy elgondolkodtam hogy en vagyok e az egyetlen aki igy elte meg ezt az iskolat.

aug. 27. 01:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Fos
aug. 28. 03:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!