Autószerelést ki lehet tanulni?
3 éves"autószerelőn" vagyok de igazából motor szerelő a képzés azt nem tudom hogy ha ezt elvégzem boldogulok e vele, illetve ki tudnám e tanulni az autószerelést később, vagy a kettő eléggé eltér?
Ha valaki egy értelmes választ ad azt nagyon megköszönném
A motor szerelő és az autószerelő képzések között vannak átfedések, de a hangsúlyok eltérhetnek. A motor szerelő elsősorban a motortechnológiára összpontosít, míg az autószerelés szélesebb spektrumot ölel fel, beleértve az elektromos rendszereket, a futóművet és az általános karbantartást.
Ha elvégzed a motor szerelő képzést, az alapvető mechanikai ismereteket megszerzed, ami segíthet az autószerelés tanulmányozásában is. Az autószerelést külön képzés keretében el lehet sajátítani, és sokan ezt a két területet párhuzamosan is tanulmányozzák.Ha érdekel az autószerelés, érdemes lehet egy szakmai gyakorlatot végezni autószerelő műhelyben, hogy tapasztalatot szerezz, és meglásd, mennyire vonzó számodra a terület.
"autószerelőn vagyok de igazából motortszerelő a képzés"
Figyelj, az unokaöcsém autószerelő akar lenni és olyan iskolába is ment.
Te mennyire veheted komolyan az egészet, ha még azt sem tudod, hogy milyen rendezvényen vagy? 😮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!