Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen szakmát érdemes Szakkép...

Milyen szakmát érdemes Szakképzési Centrumon keresztül tanulni?

Figyelt kérdés

2024. aug. 16. 20:24
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Elsősorban minden irányban az egyetemet tudom ajánlani, mivel ott sokkal több legetőséged van diploma után.

Abban hogy milyen képzést érdemes tanulni technikumban nem tudok válaszolni, mint ahogy arra sem hogy milyen színű a szemed. Nem tudom hogy neked melyik szakma illene.

Ha teljesen el vagy veszve és nem tudod mi legyél, akkor talán a vállalkozási ügyviteli ügyintéző érheti meg, de az sem minden intézményben indul. Ami szerintem szinte mindenhol indulni fog az a pénzügy számviteli ügyintéző, ugyanis szeretett szakma de normális munkához egy diploma oda a belépőszint szóval igazából kilőve. A szoftverfejlesztő-tesztelő is jó lehet, de az a 2 év alatt amit tanulsz technikumban, egyetemen egy félév alatt tanítják meg. Viszont ha technikum mellett tanulod a különféle programnyelveket akkor sokat javítasz a helyzeteden.

Amennyiben nem irodai munkát szeretnél akkor az összes szakmát megéri tanulni ugyanis a jó szakembemberekből hiány van és aki jó az meg is van fizetve.

2024. aug. 16. 22:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Felkeresed az egyik ilyen centrum weboldalát és végignézed, milyen képzések vannak. Amelyiket úgy érzed, szívesen csinálnád, azt felírod. Ha több is lesz a listádon, akkor azok közül választod ki azt, amelyik a legjobban tetszik. Arra jelentkezz. Ez egy nagyon jó módszer.
2024. aug. 21. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!