Gazdálkodás menedzsment mennyire nehezen végezhető el Kodolányi János Egyetemen távoktatási formában?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem a legjobb egyetem, de nekem igazából papír kell. 40 fölött vagyok, így ez nekem teljesen jó lesz. Csak ilyen területen dolgozom, ezért kell papír is.aug. 16. 17:43
1/2 anonim válasza:
Az ország egyik legkönnyebb egyetemének egyik legkönnyebb szaka, mindez a legkönnyebb munkarendben.
Nyilván nem fogják utánad vágni a két szép szemedért a diplomát (legalábbis remelem, hogy itt még nem tartunk), de amennyire hallom ismerőstől, azért halálba se szívatják a hallgatókat.
2/2 anonim válasza:
Elkezdted végül? :) Én emberi erőforrásokra mennék vagy ide vagy a Miltonra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!