Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milton Friedman Egyetem -...

Milton Friedman Egyetem - matematika szintfelmérő - mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Az emberi erőforrások, gazdálkodási és menedzsment, nemzetközi gazdálkodás, pénzügy és számvitel, gazdaságinformatikus szakos hallgatók számára kötelező a matek szintfelmérő. A levelezős hallgatók számára is. 17 évvel ezelőtt érettségiztem, jó lenne tudni, mire számíthatok. Természetesen az egyetemmel is kapcsolatba léptem, azt a választ kaptam, hogy nem tudják...
2024. aug. 15. 14:40
 1/2 anonim ***** válasza:
38%
Amúgy mire fel van ez, hogy kötelező? Tárgyfelvétel nincs belőle, ha kihagyod mivel szankcionálnak?
2024. aug. 16. 18:37
 2/2 anonim ***** válasza:
53%

Én idén februárban kezdtem levelezőn, én nem írtam ilyen szintfelmérőt. Mindenkinek kötelező volt felvenni egy matematika szintrehozó 0 kredites tárgyat, amiből számonkérés sem volt, ergo mindenkit átengedtek még azt is aki egy alkalmon se volt ott (levelezősöknek nem kötelező az óralátogatás).

Azt hallottam, hogy korábbi években volt jelentősége ennek a felmérőnek, hogy aki jól megírta, annak nem kellett felvennie ezt a szintrehozó tárgyat, de mivel most már kötelező mindenkinek, semmi értelme sincs.

aug. 20. 03:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!