Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A magyar iskolákban miért...

A magyar iskolákban miért nincsenek tehetségkutatók?

Figyelt kérdés
Az amerikai sulikban van, itt miért nincs? Olyan móka lenne
aug. 14. 18:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ami a filmekben van az nem a valóság.
aug. 14. 18:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Biztos hogy van. Elvileg Taylor Swift is egy tehetségkutatóra írta az Our Songot. Meg igen. Ott van két millió film erről
aug. 14. 18:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Vannak.

Meg vannak versenyek, pályázatok. Én is írtam dalt iskolai versenyre.

aug. 14. 18:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam versenyeken.
aug. 14. 19:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Vannak, de többnyire elég unalmasak. Megvolt az az X számú diák aki szerette magát produkálni és amúgy is fellépett mindenféle iskolai rendezvényen. Nálunk pl. voltak akik énekeltek szólóban, egy zenekar, pár szavaló, mindenféle táncosok meg az amatőr színjátszók. Egy barátnőm fellépett minden évben azért mentem el rá, de évre évre jobban utáltam végig ülni.
aug. 14. 20:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk anno volt ki-mit-tud. Akik értékelhető produkciót mutattak be, azok felléphettek a szalagavatón is. Ez nyilván elsősorban a táncosokra, zenészekre, énekesekre vonatkozott. De rajtuk kívül is volt pl. versmondó, rapper, slammer, feltörekvő stand-upos, vagy olyan, aki egy monodrámát adott elő.

Világhírű amennyire tudom, senki nem lett, de van, aki a maga szintjén többé-kevésbé befutott vele - legalábbis ahogy látom, részben vagy egészben ebből él.

aug. 14. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!