Várpalotaiak! Milyen iskola a várpalotai Thuri Győrgy gimnázium?
4 évet jártam oda. Tavaly érettségiztem...Fegyelem nuku, pénze az iskolának nincsen (még táblaíró filcre sincs...), "kitiltották" a thurisokat a hangversenyekről, most épp rendes igazgatója sincsen stb...
Utáltam oda járni, örülök, hogy végeztem vele.
Második válaszoló vagyok...
Beszólogatások vannak (legalábbis az én osztályomban voltak, plusz ismerősöm mostani osztályában is), a tanárok fegyelmezni nem tudnak, sok még tanítani se...A légkör rossz volt, elég sok kisebb csoportra oszlanak az osztályok, és sokan lenézik a másikat. Tanulás terén, hát nem is tudom...Kevés tanulással ( és puskázás nélkül:) se volt túl rossz eredményem, viszont több, mint a fél osztály olyan pofátlanul puskázott, hogy már engem zavart...
A probléma az, hogy nincs felvételi,a sulinak kellenek a diákok és mindenkit felvesznek.Viszont ha valaki tanulni akar, akkor itt is tud.Az én osztályom kb. 70%-a tanult tovább, és a legtöbben már végeztek is.( sokan lettek pedagógsuk, mérnökök, volt aki orvos lett)
Szóval, ha renedesen tanulsz, akkor nem lesz probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!