Mi számít továbbtanulásnál általánosból középsuliba? Melyik évet/félévet nézik? Minden tantárgy számít?
Figyelt kérdés
Én 2000-ben fejeztem be az általánost, de gondolom azóta változott a rendszer. Húgom most 7. -es, miatta érdekel ez az egész.2008. jan. 9. 16:48
1/4 anonim válasza:
Öcsém tavaly fejezte be az általánost, neki a hetedik év végét és a nyolcadik félévet nézték azokból a tantárgyakból, amit az iskola kért. + felvételi
2/4 anonim válasza:
Szia! Egyetértek az előttem szólóhoz! Tantárgyak: nyelvtan, irodalom, töri, matek, idegen nyelv+ felvétli + amit a középsuli kér
3/4 anonim válasza:
Szerintem ez minden iskolánál más. Van ahol csak magát az tlagot nézik, vagy sajt felvételit csinálnak meg mostmár ugye van központi felvételi ami valamelyik iskolának önmagában is elég.
4/4 anonim válasza:
5. év vége, 6. év vége, 7. félév, 7. év vége, 8. félév
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!