Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Corvinus gólyatáborba lehet...

Corvinus gólyatáborba lehet alkoholt bevinni?

Figyelt kérdés

aug. 10. 21:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
aug. 10. 21:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Aki vitt attól elvették?
aug. 10. 21:44
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Miért vinnél be?
aug. 11. 08:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Jobb helyeken gólyatábor kellékeit képezik a szervezők által vásárolt alkoholos italok. Abból úgyis tudsz majd inni. Úgyis rajta kapnak, ha te viszel, ne kockáztass meg egy esetleges hazaküldést. Első napok benyomásaként ez elég megalázó lehet a szaktársak és oktatók előtt.
aug. 11. 12:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy elveszik megőrzésre, de nem lesz rá garancia, hogy ott meg is marad a tábor végéig.
aug. 11. 13:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Elvileg nem, gyakorlatilag igen. ;)
aug. 11. 21:37
 7/7 anonim válasza:
Nálunk a keletinél még indulás előtt külön mondták is, hogy vegyük elő, amit hoztunk és igyunk. Vonaton is ment körbe minden. Amennyire én tudom, odaérve se vettek el senkitől semmit. (én nem is vittem mondjuk)
dec. 27. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!