Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen ösztöndíjra vagyok...

Milyen ösztöndíjra vagyok jogosult az alábbi helyzetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Első éves nappalis egyetemista vagyok államilag finanszírozottan. A próbléma az, hogy nem tudom számítok-e hátrányos helyzetűnek, vagy ha nem is, attól még jogosult vagyok-e bármilyen ösztöndíjra.

Nagykorú vagyok, de 25 év alatt, kettőnket nevel anyukám akinek a bevétele minimálbért nem mindig haladja meg, ha igen akkor csak kicsivel. Egyedül tartanám el magam, jelenleg nincs bevételem, majd ha meg lesz a diákigazolványom mennék diákmunkára. Nem vagyok tartós beteg, de vannak betegségeim amire kell gyógyszert szedjek.

Eddig csak a szociális ösztöndíjra tervezem beadni az igénylő lapot, de kíváncsi vagyok mit ajánlatok és kb mire számísak.

Előre is köszi!

aug. 10. 16:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#10 ne bánts :,((
aug. 12. 15:29
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
először is tartsd el magad utána kérdezz
aug. 12. 17:26
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Senki se bántott.
aug. 12. 18:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Azért nem kell rögtön neki ugrani, azt se tudjátok milyen szakon van. Egy közösségszervezés szak mellett könnyebb dolgozni, mint egy általános orvos vagy gyógyszerész mellett.
aug. 14. 15:04
 15/15 anonim ***** válasza:
73%
És azt se értem, miért ekkora probléma, hogy felnőttként az anyjával él. Baszki mindenki mire elvégzi a középiskolát, minimum 18 éves, de valaki 19, 20 is évvesztés vagy ötödév miatt. Most fog elköltözni.
aug. 14. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!