Milyen suli a Körmendi Rendvédelmi technikum?
Sziasztok!Még év elején beadtam a jelentkezést a suliba, átestem mindenféle kötelező vizsgálaton(fizikai, egészségügyi, pszichológiai alkalmassági, környezettanulmányozás stb...) és 3 hete jött is a papír, hogy felvettek! Természetesen nagyon örültem neki, viszont SEMMIT sem tudok a suliról.Így abban reménykedem, hátha olvassa valaki olyan, aki oda jár vagy járt és tud majd nekem válaszolni egy-két kérdésemre.Milyennek képzeljem el? Ugyanúgy 8kor kezdődik a tanítás és délután ér véget?Rendőrök tanítanak vagy "civil" tanárok?45 perces egy tanítási óra?Kellenek füzetek tanévkezdésre: D?Kérlek segítsetek!
Köszönöm!
Így oskola' előtt egy nappal:
A tanórák duplázva vannak és egybe vannak letolva, lásd klasszikus 45 perces, de egyben van a kettő és utána szünet (15 perc). 7 óra 45 perckor kezdés. Az alapkiképzésnél lesznek reggeli és délutáni tanítás utáni programok. A rendvédelmi tantárgyakat rendőrök oktatják, de a TKI, idegennyelvet "civilek". Füzetek persze, hogy kellenek. Habár már laptopot is adnak, ez nem tudom mennyire befolyásolja, régen nálunk még nem volt.
Egyéb infó akár privátban vagy itt kérdezzétek.
Pontos időbeosztással nem tudok szolgálni, mert függ milyen képzésben vagy, de ezt holnap úgyis megtudod.
A furcsaság az benne, hogy duplázva vannak az órák. Tehát ha az "első" órád közrendvédelem, akkor az az első és második órát jelenti, ha a klasszikus iskolarendszert nézzük, csak itt tehát 2x45 perc egyben. Ezért van, hogy maximum 4 különböző órád lehet, de attól még 8 tanóra lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!