Lehet egy gólyatáborban tényleg nem inni?
Sziasztok! Pár hét múlva lesz a gólyatáborom, viszont én nem iszom alkoholt, egyáltalán. Így is tudom majd magam jól érezni? Vagy nagyon minden az ivásról szól?
Előre is köszi a válaszokat!
Lehet egy gólyatáborban tényleg nem inni? --- Lehet.
Így is tudom majd magam jól érezni? --- Attól függ, hogy máskor sikerült már pia nélkül, vagy csak piásan érzed jól magad.
Vagy nagyon minden az ivásról szól? --- A te életmódodtól függ!
Én anno ugyanígy voltam gólyatáborban. Az esti bulikon el tudtam lenni ivás nélkül is, jellemzően beszélgettem a leendő csoporttársakkal. Nap közben játékos programok, meg előadások voltak. Utóbbin amúgy se ivott senki, előbbin meg szimplán kihagytam azokat a feladatokat, amiknél inni kellett volna.
De ha téged az megnyugtat, írj a gólyatábor szervezőinek, hogy ez a helyzet, nem iszol alkoholt (nyugodtan írhatod, hogy egészségügyi okokból, akkor is, ha nem így van, nem fogják firtatni), de szívesen mennél, így is részt lehet-e venni. A nyakamat rá, hogy azt fogják mondani, hogy igen, majd max. nem veszel részt X, Y és Z programban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!