Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Lehet egy gólyatáborban...

Lehet egy gólyatáborban tényleg nem inni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Pár hét múlva lesz a gólyatáborom, viszont én nem iszom alkoholt, egyáltalán. Így is tudom majd magam jól érezni? Vagy nagyon minden az ivásról szól?

Előre is köszi a válaszokat!

aug. 6. 12:10
 1/5 anonim ***** válasza:
92%

Lehet egy gólyatáborban tényleg nem inni? --- Lehet.

Így is tudom majd magam jól érezni? --- Attól függ, hogy máskor sikerült már pia nélkül, vagy csak piásan érzed jól magad.

Vagy nagyon minden az ivásról szól? --- A te életmódodtól függ!

aug. 6. 12:14
 2/5 anonim ***** válasza:
81%

Én anno ugyanígy voltam gólyatáborban. Az esti bulikon el tudtam lenni ivás nélkül is, jellemzően beszélgettem a leendő csoporttársakkal. Nap közben játékos programok, meg előadások voltak. Utóbbin amúgy se ivott senki, előbbin meg szimplán kihagytam azokat a feladatokat, amiknél inni kellett volna.

De ha téged az megnyugtat, írj a gólyatábor szervezőinek, hogy ez a helyzet, nem iszol alkoholt (nyugodtan írhatod, hogy egészségügyi okokból, akkor is, ha nem így van, nem fogják firtatni), de szívesen mennél, így is részt lehet-e venni. A nyakamat rá, hogy azt fogják mondani, hogy igen, majd max. nem veszel részt X, Y és Z programban.

aug. 6. 13:13
 3/5 anonim ***** válasza:
71%
hát én nem tudom, milyen elképzelésetek van a saját korosztályotokról, de meg fogsz lepődni: elég sokan nem isznak.
aug. 6. 13:15
 4/5 anonim ***** válasza:
52%
Szia, én pont most vagyok gólyatáborban (épp pihenő) :) Az tagadhatatlan, hogy rengeteg az ivás, része a játékoknak/vetélkedőknek, de egyáltalán semmi nem kötelező. Egyik barátnőm itt egyáltalán nem iszik, senki nem szól érte, felnőtt ember vagy, te hozod meg a saját döntéseidet. Arra persze készülj fel, hogy valószínűleg folyamatos téma lesz, kikerülhetetlen, de neked nem feltétlenül kell innod. Azt csinálsz, amit szeretnél, barátkozni józanul is lehet
aug. 6. 15:30
 5/5 anonim ***** válasza:
73%
Egyébként gólyatábor nélkül is van élet az egyetemen, úgyhogy attól ne félj, hogy ha inkább kihagyod, akkor aztán majd mindenből kimaradsz, mert nem.
aug. 6. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!