Gólyatábor megéri vagy hagyjam?
Nagyon agyalok hogy elmenjek-e a gólyatáborba (sote), sok rosszat olvastam, hogy csak ivás meg k.félés az egész. eü okok miatt alkoholt nem ihatok, másrészt pedig barátom van(tudom hogy lehet nemet mondani ilyen jellegű dolgokra de akkor is)
igazából jó lenne ismerkedni, barátkozni de nem tudom van e bármi ami kihagyhatatlan ott egyáltalán, és hogy az egyetem első heteiben ugyanúgy meg tudnék-e ismerni embereket ha nem megyek el?
A SOTE gólyatábor nem a piálásról és a kefélésről szól, nekem úgy is hatalmas élmény volt, hogy nem voltam nagyon bulizós, a feladatok teljesen vállalhatóak voltak, az esti bulikban meg inkább az asztalnál ülős-beszélgetős körökben voltam. Vannak ott mindenféle emberek (pl. volt instruktorunk, aki elvből nem ivott egyáltalán), illetve sokan jönnek úgy, hogy van párjuk, szóval ezek nem kizáró okok.
Viszont igaz az is, hogy ha úgy döntesz, hogy nem mész, akkor sem leszel számkivetett, lesz még végtelen sok alkalmad barátokat szerezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!