Hol érdemes levelezős, gyógypedagógia BA szakot elvégezni?
Régóta szeretnék pedagógia/gyógypedagógia szakra jelentkezni, az élet azonban másfelé sodort (marketing, kommunikáció).
Nemrégiben autizmus diagnózist kapott a 3 éves kisfiam, és teljesen beszippantott a gyógypedagógia világa. Az autizmust beépítettük az életünkbe (vizuális segítség, fejlesztések, stb), de a továbbtanulásom szempontjából nem feltétlen az autizmus szakirány érdekel, hanem: tanak, pszichopedagógia
Részben ezért úgy döntöttem, hogy szeretnék levelezős gyógypedagógia szakra jelentkezni.
2 kisgyermek anyukája vagyok, a 3 éves SNI-s, a kisebbik 1,5 éves (valószínűleg, hogy ő sem nt).
Az alábbi kérdésekben kérném a segítségeteket, tapasztalataitokat:
1. Kisebb vagy idősebb gyermekek mellől egyszerűbb a tanulás? Jelentkezzek idén pótfelvételivel, vagy várjak pár évet?
2. Budapesten élünk, de gyakorlott autóvezető vagyok, így nem jelent gondot az utazás. Nagyon szimpatikus az EKKE jászberényi campusa és a SOE tatai kirendeltsége. Ezeken a képzési helyeken milyen sűrűn vannak órák? Korábbi kommentek alapján úgy látom, hogy Jászberényben jelentősen többet kell bejárni. Van esetleg online részvételi lehetőség?
3. Elte is nagyon tetszik, ugyanakkor félek tőle.
Pontjaim mindenhova meglettek volna idén (intézményenként változó, de stabilan 400 körüli pontjaim vannak)
Nagyon köszönöm a segítséget, javaslatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!