Csak engem lep meg, hogy az egyik egyetemen, Gólyatáborban kötelező felszerelés lányoknál a dögös, szexi öltözet?
Figyelt kérdés
Szó szerint így fogalmaznak a papíron. Ez minden egyetemen így van és minden éven?júl. 31. 14:30
11/14 anonim válasza:
Igen, ez nem egy hivatalos évfolyamos ismerkedő est, ez az ivós-bulizós emberek ismerkedő estje a következő buliig. A más hobbit űző emberekkel máshol fogsz megismerkedni. (Pl. én a koliban találtam nagyon jó barátokat, de nem Nyíregyházára jártam.)
12/14 anonim válasza:
Én a helyedben a levelet elküldeném a WMN magazinnak. Csinálnak ők akkora nyilvános balhét, hogy jövőre az egyetemek kétszer meggondolják az ilyen alpári "vicceket". Amúgy szerintem is undorító, hogy kb. ennyit várnak el egy leendő egyetemistától. Aki akar úgyis kihívó ruhába megy, de ezt kifejezetten így leírni durva.
13/14 anonim válasza:
Nem mondom, hogy meglep, minden évben keringenek a neten a gólyatáboros rémtörténetek, horrorsztorik. Nagyon örülök, hogy nálunk ilyesmi nem volt, sőt, külön odafigyeltek ránk, hogy mindenki csak a neki komfortos programokon vegyen részt, nem szekáltak senkit, aki kevesebbet ivott, bulizott esetleg. De persze meg volt a lehetőség inni, táncizni annak, aki szeretett volna, de semmi ilyen szexista borzalom nem volt szerencsére. Úgyhogy nem, nem minden egyetemen van így!
14/14 anonim válasza:
voltak, talán még most is, régebben kikerült képek gólyatáborokról képmegosztókra ahol a pucér félpucér lányokat, fiúkat lehetett látni, láthatóan feladatmegoldások közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!