Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » BGE-re felvettek! Kaptatok...

BGE-re felvettek! Kaptatok már bármilyen tájékoztatást?

Figyelt kérdés

Felvettek BGE-re, viszont eddig még semmilyen emailt nem kaptam. Második diplomám lesz, és úgy rémlik, hogy anno ( még 10 éve:D ) ilyenkor már kaptam a levelet a tudnivalókról, hogy mit hol regisztráljak, hogy lesz neptun hozzáférésem, mikor lesz a beiratkozás és társai.

Ilyen még nem jött. Fognak küldeni? Vagy máshonnan kell tájékozódni?

júl. 30. 17:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, küldenek, de nekem is kb. egy hét volt a ponthatárok kihirdetésétől számítva mire megérkezett (tavalyi felvett vagyok).
júl. 30. 18:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Mesélsz egy kicsit - akár privátban, hogy mik az eddigi tapasztalataid a sulival kapcsolatban? Milyen szakon vagy?
júl. 30. 18:34
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, nem maradsz le semmirol, majd kuldik. Kapsz egy emailt amiben az osszes link ossze lesz szedve mit hol talalsz, meg mit kell csinalnod. Nincs olyan sok elozetes teendo augusztusban, akik kolisok akarnak neki, egyedul nekik vannak hataridok. Alapbol a beiratkozasi idopontot csak augusztus kozepe-vege fele fogjak kuldeni. Szeptembertol indul be minden.

Szoval nyugi, de ha kell valami info, aggodsz valamiert, akkor irhatsz nyugodtan, nagy valoszinuseggel tudom a valaszt.

júl. 30. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!