Mire veri magát ennyire a corvinus?
Figyelt kérdés
júl. 28. 00:19
1/13 anonim válasza:
A Corvinus Egyetem nem veri magát. Egy jó egyetem, és nem egy diplomagyár.
2/13 A kérdező kommentje:
Előbb hallom Puskás Öcsi nevét külföldön, mint ezt a zombitenyésztőt
júl. 28. 04:45
3/13 anonim válasza:
Azért egy focista és egy egyetem nem egy lapon nem emíthető.
Előbb hallom a Corvinus Egyetem nevét külföldön, mint a tiédet. Ebből most az következik, hogy zombi vagy?
A saját tanulmányi sikertelenségedet, ne vetítsd ki az egyetemre! Ez a cselekedet alacsony IQ-ra vall.
4/13 anonim válasza:
Aham… Argentína “legjobb” egyeteme a Universidad de Buenos Aires. Legalábbis az összes nemzetközi rangsorban ott van a top100-ban. És hidd el, komolyabb összeget mernék rá tenni, hogy hamarabb hallom bárhol (ideértve magát Argentínát is) Maradona nevét, mint ezét az egyetemét. Ebből akkor milyen következtetést is kellene levonni?
7/13 A kérdező kommentje:
Tudjátok ki jelentkezett a sznobképzőbe. Menjetek oda nektek való.
júl. 28. 19:23
8/13 anonim válasza:
Ha nem jelentkeztél oda akkor meg mit szidod a Corvinust?
Egyáltalán felvettek valahová? Tokaj-Legalja, Milton, Kodolányi?
9/13 anonim válasza:
Magyarul nem vagy elég jó hogy felvegyenek :D értjük mi kérdező :D
10/13 A kérdező kommentje:
Tokaji :D
Ne vicceljetek már, azért van egy határ :DDDD
júl. 28. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!