Iskola választás segítenél? Budapest
Szia,én a bókayba járok.
olyan szempontból csak ajánlani tudom,hogy a nyelvi képzés nagyon jó,és nekem is nagyon sokat fejlődött az angoltudásom.de remélem tisztában vagy azzal ha a bókayba jössz a kéttanyelvű képzésre akkor a matekot és a biológiát angolul fogd majd tanulni(mint ált minden hol)
és lesz pár egészségügyi órád is mivel ez egy egészségügyi szakos iskola.sok sikert.
ha kérdésed van kérdez nyugodtan a suliról
Nem budapesti vagyok, úgyhogy csak annyit szeretnék mondani, hogy mindenképp abba a suliba menny, amelyik a nyílt napján a legjobban megfogott!Én most vagyok kilencedikes, és azt választottam, és eszméletlenül jól érzem itt magam!!:)
Bocsi, ha ez neked nem volt hasznos...
szia megint a bókays vagyok,
hát figyelj,ha kéttanyelvűt választasz(bármelyik sulit) lesz tantárgyad angolul,és igen angolul tartják az órákat.
és nálunk pl matekon angolul van minden definíció..szöveges feladat...és ugyan olyan szigorúan veszik mint bármelyik másik tantárgyat.
előkészítő évben úgy van h matek magyar csak szinten tartó,és az angol a fő,és nem egy hanem 4 angol tartja a különböző angol órákat.itt a bókayban a kétnyelvűeknek van h olyan tanár tart angolt aki csak angolul beszél.de persze itt is van kezdő és haladó angol csoport.de attól még angolul tartják az órát,és hidd el semmitől sem nehezebb így.sőt lehet könnyebb is egy kicsit.
Köszönöm szépen a választ, valószínűleg ebbe a suliba fogok menni, mivel elég közel is van és jó suli. Biztos válaszoltál rá, de nekem nem jött ki a válaszodból :D bocsi
A 0. évben is lesznek angol tantárgyak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!