Emiatt átsorolhatnak önköltségesre?
Figyelt kérdés
A határozatban az az indoklás, hogy 18 kredit/félév mennyiséget nem értem el. Előszöris ezt nem igazán értem mert de, elértem. Külön külön is, és együtt is bőven meglett a 36 kredit az évben, még úgy is ha nem számoljuk azokat a tárgyakat, amikből elmentem vizsgázni, de elégtelen lett. Tudtommal azokra is megadják a kreditet. Érdemes szerintetek szembemenni velük?júl. 24. 09:55
1/6 anonim válasza:
Az elégtelen vizsgáidra nem kapsz kreditet.
Hány kreditet szereztél a nem elégtelen vizsgáiddal? Mennyi a tanulmányi átlagos az első és a második félévben összesen (ide már számítanak az elégteleneid)?
2/6 anonim válasza:
elégtelen tárgyakra nem kapsz kreditet, mivel nem teljesítetted, valszeg itt lesz a bibi.
3/6 A kérdező kommentje:
ha nem számolom az egyetlen olyan tárgyat, amit nem teljesítettem, akkor 17 kreditem van az egyik félévben, a másikban pedig 23.
viszont nem értem, hogyha az átlagba beleszámít az elégtelen jegy, akkor a kreditekben miért nem? nem így lenne fair?
júl. 24. 10:30
4/6 anonim válasza:
Átsorolásnál az átlagba se számít bele az elégtelen. Mivel egyik félévben csak 17 teljesített kredited volt, így jogos az átsorolás. Egy év múlva megpróbálhatsz visszakerülni államira.
5/6 anonim válasza:
Az elégtelen jegy 1-es tehát kaptál értékelhető jegyet, ezért számít bele az átlagba. Ne legyél nevetséges, hogy nem teljesítesz egy tárgyat és kreditet akarsz érte. Ha egy félévben 17 kreditet kell teljesíteni, akkor nem engedik meg a félévek összevonást és az átlagolást.Azért van a tvsz, hogy olvassák a hallgatók, nem dísznek.
6/6 anonim válasza:
Teljesen jogosan soroltak át önköltségesre. Az egyik félévedben csak 17 kreditet értél el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!