Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit gondoltok a mozgóképkultúr...

Mit gondoltok a mozgóképkultúra és médiaismeet tantárgyról?

Figyelt kérdés
Kár hogy kivezetik? Szerintetek komoly, értékes, vagy kamutantárgy? Szerettétek/szeretitek?

júl. 18. 11:50
A kérdező szavazást indított:
Emelt óraszámban tanultam,/tanulom, az (egyik) kendvenc tantárgyam.
Értékes tantárgy, alacsony óraszámban.
Átlagos bölcsész tárgy. Semmivel sem jobb, vagy rosszabb, mint pl az irodalom.
Nem egy fajsúlyos tárgy, de azért kár kivezetni.
Semmi szükség nincs rá, csak az időt viszi, szerencse, hogy megszűnik.
Nem is volt szaktanárunk.
16 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Ha éveken keresztül tanítják az irodalmat heti három órában, mintha az ember élete múlna rajta, akkor talán beleférne olyan művészeti ág és médium, ami tényleg érdekli a fiatalokat.
júl. 18. 12:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehetne jól csinálni, és még értelme is lenne, mert tévedés ne essék, vannak a természettudományi érdeklődésű emberek között is művelt, olvasott, széleslátókörű emberek, ahogy a bölcsészek között is találhatók félművelt, önálló gondolkodásra képtelen, életidegen alakok. Sajnos ez utóbbiak többsége a közoktatásban ragadt és ezen nem lehet fizetésemeléssel segíteni.
júl. 18. 12:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Lenne értelme. Nem tudom, most mi (volt) a helyzet, nekünk anno heti 1 órában volt ilyenünk. Annak nem sok értelme volt.
júl. 18. 14:56
 4/8 anonim ***** válasza:
13 éve akartam ezt tanulni tanárképzésben (minorként felvéve az alapszak mellé). Nem indult el a képzés, mert noha volt jelentkező, azzal indokolták, hogy kifutó tantárgy, nincs szükség több szaktanárra. Lehetett választani, hogy történelem vagy művészettörténet minorra soroljanak-e be.
júl. 18. 15:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát, a művészettörténet hamarabb szűnt meg
júl. 18. 15:24
 6/8 A kérdező kommentje:

Mit gondoltok a megszűnéséről?

[link]

[link]

Nem most derült ki, de jövőre hagyják abba a tanítását.

júl. 18. 18:46
 7/8 A kérdező kommentje:
Sokan szavaztok arra, hogy jó hogy megszűnik. Ez azért van mert maga a tantárgy, téma nem érdekel, vagy az oktatás minősége (alacsony óraszám, tanterv, vagy a tanár) miatt nem szeretitek?
júl. 18. 20:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Én teljesen egyetértek az első válaszolóval
júl. 23. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!