VERKA gimi vélemények? Milyenek a tanárok, milyen a közösség, a diákélet? Átjelentkezésen gondolkozok, 11.-be mennék most. Megérné-e szerintetek?
Figyelt kérdés
júl. 16. 21:07
2/5 A kérdező kommentje:
Több dolog miatt is, főleg a tanítás miatt, ami nem olyan jo a sulimban, illetve az osztálytársaim miatt, akik viszonylag rossz termeszetuek. A Verka meg helyileg is közelebb lenne hozzam
júl. 21. 00:54
3/5 anonim válasza:
A Verka helyileg eddig is ott volt, ahol, meg te is ott laktál, ahol, mégis másik iskolát választottál.
Minden iskolában vannak rossz természetű osztálytársak is meg tanárok is. Ha annyira nem bírod az osztályodat, inkább ott, helyben, iskolán belül próbálj meg átkerülni másik osztályba. A tanulás egyébként is egyre inkább rajtad múlik, nem a tanárokon.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nem azért írtam ki a kérdést, hogy magyarázkodnom kelljen, mit milyen okból választottam, hanem, hogy egy iskoláról információkat kapjak milyen. A tanulás része pedig nem csak rajtam múlik, mivel minden tőlem telhetőt megteszek és kitünővel zárom az éveket, de az anyaggal így is le vagyunk maradva, mert a tanárok nem tanítanak megfelelően, illetve némelyik meg sem tartja az órát. Számomra fontos lenne, hogy jobban fejlődjek a tanárok segítségével.
júl. 21. 16:09
5/5 anonim válasza:
Ja, ha kitűnő vagy, akkor hajrá, átvesznek boldogan - oda, ahol van hely. De akkor is benne van, hogy lutri, hogy milyenek a diákok meg a tanárok, mert írhatja itt bárki, hogy jó fejek vagy rossz fejek, ha nekik mást jelent a jófejség, mint neked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!