Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Toldy gimnáziumról mi a...

A Toldy gimnáziumról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Jó suli? Jó a közösség? Egy nap kb. mennyit kell tanulni? Melyik tantárgyakat tanítják ott erősen (tudom általános tagozatok vannak)? Milyen szakkörök vannak? A színjátszó szakkör milyen?

2024. júl. 15. 10:52
 1/2 anonim ***** válasza:
23%

Nyílt napon voltunk, egy matekórán vettünk részt és egy iskolakörbejárásra. A matektanár próbálta hangulatosnak csinálni az órát, de a diákokon nem igazán jelentkeztek. Az épületről minden ismerősöm azt mondta, hogy harry potter-es az èpülete, de nekem nagyon nem tetszett, viszont kint és bent is van lehetőség sportolásra ( tornaterem elég új és jól felszerelt).

Még annyit hogy az igazgatóhoz már nem egy anyuka ment be, de gondolom ez nem csak ebben az iskolában van így. Ismerőstől tudjuk, hogy nagyon támogatják a versenysportot, sok programot is szerveznek. Sok fakultációs tárgy közül választhatsz és az érettségik átlaga elég jó. Bár ez inkább humánus gimi. Nem tudom hol laksz, de még az ÓÁG-ot és a BDG-t nagyon ajánlom. De szerintem a 2. Rákoczitóp maradj távol..

Remélem tudtam segíteni!

2024. júl. 18. 20:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Nyilván a közösség az osztálytársaidtól és a tanáraidtól függ…a tanári gárda jó és az osztályok is általában rendeben vannak. Az hogy mennyit kell tanulnod egy nap, csak attól függ mennyire figyelsz órán. Nekem kb kb fél háromnegyed óra naponta, házival együtt, mert bevált ,,taktikám” hogy nagyon figyelek órán és így délután alig csinálok valamit, de mint mondtam, tőled függ.. szakkörökről nem igazán tusdok nyilatkozni. Humánus gimi, tehát a magyar-töri oktatás elég jó.

Még annyit, hogy miért ilyenkor kérdezed? Ha felvettek, akkor csak tudod vagy iskolát váltasz?

2024. júl. 18. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!