Az alábbi egyetemek közül szerintetek melyiknek a legjobb a természettudományi kara?
Én ezek közül bármelyikben megbíznék, és a lakhelyem szerint választanék. Az ELTE-re szavaznék szívem szerint, mert ott végeztem és ott is tanítottam – de a BME is teljesen jó, én csak emiatt nem utaznék hetente több órát, ha Szeged vagy Pécs közelében laknék.
Ami miatt viszont utaznék, az a gyakornoki munkalehetőség.
Ha biológia, kémia SZTE
Ha matematika és informatika akkor ELTE
A fizika mind a két helyen jó
Az SZTE a természettudományos képzéseiről a legismertebb. Az ELTE inkább a humán és infó szakairól. BME a műszaki képzéseiről. Pécset nem ismerem, de Debrecenben is ahogy hallottam elég jók ezek.
Szerintem olyan egyetemre menj, ahol orvosi is van, azokon általában a többi bioszos-fizikás-kémiás képzés is minőségi szokott lenni, orvosis tanárok pl anatómiát is taníthatnak pl gyógytornászoknak, ápolóknak, védőnőknek.
4. “Az ELTE inkább a humán és infó szakairól.”
Ha a humán szakba a jogot is beleérted, akkor valamennyire igazad van, de ugye nem akartad azt mondani, hogy az ELTE TTK nem híres? 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!