Állatorvosi egyetem szóbeli felvételivel ez hogy van?
Azt írják az oldalon Július első hetében az írásbelin legjobb pontokat elért jelentkezőket behívják szóbeli felvételire.
Az írásbeli alatt az érettségiket érik? Illetve milyen formában történik a behívás, e - mailben, vagy a felvin keresztül? Van e itt olyan, aki már megkapta?
A jelentkezők pályaalkalmasságát, motivációjának erősségét az állatorvosi tanulmányok megkezdéséhez egy összeállított kérdőív alapján mérjük le, amit a Neptun Unipoll rendszerben kell kitölteni a jelentkezőknek a felvételi elbeszélgetés reggelén. A kérdőív kitöltésére maximum 10 perc áll rendelkezésre.
Aki itt jól teljesít, azt híyják be szóbelire júl. 1-15 között, a kiértesítás júl. -tól lesz. Van szakmai anyag is a felkészüléshez, ezekből egyet kell kiválasztani.
Az érettségi eredmények számítanak, de rosszul van a honlapon.. Nem csak az írásbelit, hanem az írásbelit és a szóbelit is nézik, szóval lényegében a végső százalékot, ami a bizonyítványba/tanúsítványba kerül. (Legalábbis pár hete nekem ezt mondták, mikor felhívtam őket.)
Az unipollos tesztet is már csak azok írhatják meg akiknek elég jó lett az érettségijük.
kedves kérdező! remélem nem veszed tolakodásnak, ha megkérdezem, hogy hány százalékosak lettek az érettségik ?
én idén érettségizek mindkét tárgyból és sajnos már most rá vagyok teljesen stresszelve és nagyon érdekelne, hogy kb hány százaléktól lehet esélyem bekerülni.
előre is köszönöm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!