Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek milyen iskola a...

Szerintetek milyen iskola a Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium?

Figyelt kérdés
Aki az EKG-be jár,vagy ismeri annak mi a véleménye az iskoláról?

#iskola #EKG #Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnazium
2024. jún. 28. 11:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Tizedikes a lányom. Most lesz 11-es. Nagyon szereti. Komolyan veszik az érettségire felkeszítest, nagyon jó a tanári gárda is. A nyelvoktatas erős. Lányom most tette le a középfokú nyelvvizsgat a második nyelvből, amit itt két évig tanult.

A suli épülete patinás, elegáns, szép.

2024. jún. 28. 18:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem jó. Olyan hely, ahonnan lehet ,,dobbantani".
júl. 21. 17:19
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
A rangsorban nincs sehol. Az sok mindent elárul
júl. 21. 17:56
 4/5 anonim válasza:
Négy évig jártam oda. Vagy harmatgyenge tanárt kapsz aki jófej vagy olyat aki arcra osztályoz és bunkó. Haverom médiás volt ő szerette a tanár miatt de amúgy ne várd hogy te tanulsz is valamit médialapismeretekről. Mára igazából mindenkit IS felvesznek oda. Kibukott diákokat, problémás gyerekeket, világiakat. Már ez is gyűjtő iskola lett. Ugyan egyházi suli, semmi köze a hitnek az sulihoz. Közösség borzasztóan sznob és felszínes. Azt mondom hogyha többre tartod magad és rendesen akarsz tanulni kultúrált társaságban ne ide gyere. De ha közönséges emberekkel akarsz ökörködni akkor ajánlom.
aug. 5. 13:49
 5/5 anonim ***** válasza:

#4 abban meg tudlak erősíteni, hogy nekem is több viselkedési zavaros osztályársamat vették át oda.

Szóval el tudom képzelni milyen lehet a közösség...

aug. 5. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!