Nyilvánosan elérhető valahol a Debreceni Egyetem GTK. most záróvizsgát tettek névsora?
Élettársam fia ha minden igaz most tette le a záróvizsgáját. De nem áll szóba az anyával, az pedig teljesen maga alatt van, hogy semmit nem tud róla. Azt sem, hogy egyáltalán jelentkezett-e.
Nem szólhatok bele, a nevelt fiam dolgába, viszont szeretném legalább a párom megnyugtatni, remélve, hogy sikeres vizsgát tett a gyerek.
Arra biztos nem kerül sor, hogy a diploma átadóra legalább az anyját elhívja, ha engem nem is, így marad a bizonytalanság.
Van arra lehetősség, hogy megtudjuk, levizsgázott-e a gyerek?
Nem, nincs. Nálunk anno az egyetemen a beiratkozáskor ezzel kezdték, hogy sajnos vegye tudomásul minden szülő (volt, akit elkísért a szülő, nem is értem azóta se), hogy itt a hallgatók felnőtt emberek saját személyiségi jogokkal, nemhogy a vizsgák eredményeiről nem tudnak senkit tájékoztatni, arról se adhatnak ki információt, hogy adott személynek van-e hallgatói jogviszonya. Ja, és mindez a GDPR törvény előtt évekkel volt, nem hiszem, hogy azóta erre kevésbé figyelnének.
Amit megpróbálhatsz (azon túlmenően, hogy a helyzetet a párod és a fia megbeszélik), az az, hogy követed az egyetem/kar különböző online felületeit. Nem tudom, a DE-GTK e tekintetben mennyire aktív, de sok helyen látom, hogy weboldalra, facebook oldalra, youtube-ra mindenféle fajta képeket, videókat raknak ki záróvizsgáról, diplomaosztóról. Hátha kiszúrjátok.
#1, nyilván nem fogok bemenni az egyetemre a kérdéssel, hogy "tessákmánmondani....". Arra gondoltam, hogy lehet egy olyan "lista", vagy nevezzük bárminek, ahol a sikeres záróvizsgát teljesítők vannak felsorolva.
#2, annak is örülnék, ha a Neptun kóddal feltüntetett listát megtalálnám, bár már rojtosra gugliztam a netet, de még semmi használhatót nem találtam :(
#4 és #5, köszönöm nektek.
Ezt én is megtaláltam. A Záróvizsga beosztást is. Csak az eredménye nem derül ki belőle. Hogy sikeres volt-e. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!