Egyetem előtt érdemes a középiskolai matekot újra átvenni vagy a korábbi zh-kat megcsinálni?
Figyelt kérdés
jún. 17. 12:01
1/7 anonim válasza:
Érdemes, főleg ha eltelt már egy kis idő érettségi óta
2/7 A kérdező kommentje:
Értem.És zh-kat célszerűbb vagy elég a matek tananyagot?
jún. 17. 15:30
3/7 anonim válasza:
Mégis hogyan akarsz egyetemi zh-kat megoldani, ha még egy napot se jártál oda? Majd a gyakorlatokon figyelj, tanulj hétről hétre és rendben lesznek a zh-id.
4/7 A kérdező kommentje:
Rendben.
jún. 17. 22:41
5/7 anonim válasza:
Mindenképp érdemes.
Több éve a BME-n tartok analízis gyakorlatot, és az a tapasztalatom, hogy nagyon sűrű a tananyag, kevés idő van mindenre, és még azok is nyögnek, akik emelt szinten érettségiztek.
Emiatt nagyon is érdemes némileg előre készülni, legalább a határérték, deriválás, integrálás témakörben. A középiskolai emelt matek szintjéhez képest lényegesen előbbre kellene haladni.
Szóval szerintem nagyon is hasznos, szinte szükséges a nyári készülés.
6/7 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm.
jún. 18. 19:13
7/7 anonim válasza:
Kérdező, nagyon vigyázz, ki ne égj! Ez az utolsó szabad nyarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!