Milyen a SOTE szóbeli?
Sziasztok!
Jovore szeretnek jelentkezni a sote orvosi karra, es ha jol tudom identol kezdve van egy szobeli elbeszelgetes, ami 50 pontot er..
Aki iden felvetelizett, milyen volt? Miket kerdeztek? Milyenek voltak a szituaciok? Illetve hany pontot kaptatok ra?
Nekem a sok megjelent cikkel ellentétben nagyon kellemes volt a szóbelim. Amikor bementem, akkor kellett nekik odaadnom az önéletrajzom, amit gyorsan átfutottak, aztán az alapján tettek fel kérdéseket, főleg a hobbikkal kapcsolatban.
Úgy éreztem, inkább a személyiségemre kíváncsiak, mint az eredményeimre, mert tényleg sokat beszélgettünk az írásról, utána pedig azt is tárgyaltuk, milyen sorozatokat néztem.
Természetesen megkérdezték, miért pont orvos szeretnék lenni, plusz azt is, mit takar a segédápolói tapasztalatom (50 órán belül csináltam. Nagyon ajánlom, hogy te is próbálj meg bejutni egy kórházba, mert szerintem sokat segített a pontjaimon).
Emellett feltettek egy lejátszási listát a honlapra, az azon lévő videókról kérdeztek kb 2 kérdést.
A szituációm nekem az volt, hogy meghalt egy betegem és közölnöm kellett a hozzátartozóival a hírt. Volt 5 opcióm, válasszam ki a legjobbat.
Végül 50 pontot kaptam.
"utána pedig azt is tárgyaltuk, milyen sorozatokat néztem."
És aki nem a Grace klinikát mondja azt kivágják ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!