Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » ELTE gyógypedagógia mesterképz...

ELTE gyógypedagógia mesterképzés vélemények?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Idén végeztem az egyik vidéki egyetemen az alapképzéssel.Végig kitűnő voltam, így majdnem mindenki a környezetemben úgy gondolja,hogy végezzem el a mesterképzést is. Van itt olyan,aki oda jár? Milyen gyakran kell bejárni? Tényleg sok kurzus online van? Mennyi pluszt ad? (Nem az anyagiakra gondolok) Érdekes?

jún. 15. 16:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A gyakorlatban hasznos tudást nem igazán ad, inkább neveléstudomány, elmélet. Jobban jársz még egy szakiránnyal.
jún. 15. 16:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
bárki elvégezte eddig, azt mondta nem éri meg. de a bérsáv miatt maximum azért, de a képzés nem
jún. 15. 17:05
 3/9 A kérdező kommentje:
Pontosan miért nem éri meg?Nem fogok többet/ mélyebben tudni a témában,mint alapképzéssel?
jún. 15. 17:34
 4/9 anonim ***** válasza:
62%
Egyetemi diplomát ad. Döntsd el, hogy ez neked mennyit ér. Sztem elengedhetetlen, ha kutatni (is) vagy doktorizni akarsz. Ha van elég eszed hozzá, érdemes elvégezni. Az, hogy mennyit kell bejárni, ne legyen fő szempont, mert az 2 év, aztán meg az egész életed következik.
jún. 23. 14:14
 5/9 A kérdező kommentje:
4-es.Sajnos szempont a bejárás, messziről mennék és a legtöbb munkahely nem támogatja az efféle törekvéseket.
jún. 23. 15:15
 6/9 anonim ***** válasza:
39%
Eleve a gyp mester csak egy éves és nem kettő. Igen , ha kutatni akarsz és a bérsávban jobban keresni, akkor éri meg
jún. 23. 19:37
 7/9 A kérdező kommentje:
A kettő között van az igazság.:) 3 félév.
jún. 23. 19:40
 8/9 anonim ***** válasza:
55%
Igen, a munkahelyek lehet, hogy nem támogatják, mert esetleg lesz esélyed továbblépni. Azt meg többnyire nem szeretik. Ha másfél év, nem is 2, akkor még jobb. Nem ismerem a körülményeid, de ha nem hoz lehetetlen helyzetbe, akkor én arra bátorítanálak, hogy végezd el. Mondjuk azt nem javasolnám, hogy diákhitelből told végig, mert nem biztos, hogy az megéri, de ezt te tudod.
jún. 23. 23:46
 9/9 A kérdező kommentje:
Szerencsére még 4 félévem maradt a 12-ből, szóval ez nem lenne gond.Inkább a munka - egyetem - magánélet egyensúlyának megtalálását érzem kihívásnak.
jún. 24. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!