Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » (Szeged) Móra Ferenc vagy...

(Szeged) Móra Ferenc vagy Öthalmi kollégium?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeptembertől leszek elsőéves hallgató, Szegedre jelentkeztem. Az eddigi pontjaim alapján nagyon úgy tűnik, el fogom érni a 460-470-et, így elgondolkodtam, hogy beadnám a jelentkezésem a Móra szakkoliba. Eddig az Öthalmin gondolkodtam, nagyon tetszik az albérlet-szerű kialakítás, de tudom, hogy nagyon messze van mindentől, és viszonylag ritkán jár a busz. Akinek esetleg van tapasztalata egyikkel, vagy akár mindkettővel, tudna véleményt mondani?

jún. 12. 11:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Az öthalmi mellett van távolsagi buszmegalló is. A vármegye berlet meg sokkal olcsobb, a Mars terig bevisz.

De én az alapján döntenék, milyen szakos vagy, hol lesznek óráid, mert ha bioszos és at kell járni újszegedre reggeli csúcsban...

jún. 12. 11:49
 2/6 A kérdező kommentje:
GTK-re jelentkeztem :)
jún. 12. 12:25
 3/6 A kérdező kommentje:
GTK-ra*
jún. 12. 12:25
 4/6 anonim válasza:
100%

Az öthalmi vállalható a többi ultra gáz.

Mondjuk én introvertáltként az öthalmit is otthagytam akkoriban két félév után. De ott van egy minimális magánélet. A többiben nincs.

jún. 12. 12:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha GTK-s leszel akkor majdnem mindegy, mert Újszegedről Szegedre átjárni se olyan nagy élmény a reggeli csúcsforgalomban.

Mindkettő a jobb kolik közé tartozik, szerintem bármelyikkel jól jársz.

jún. 12. 16:47
 6/6 anonim válasza:
100%
Szia! Én ugyanabban a cipőben járok mint te :) én is SZTE-re megyek, bár én ÁJK-ra és hasonló pontszámokkal. Én is ezt a két kolit néztem ki magamnak. A Móra oldalán azt olvastam, hogy mivel a Móra szakkoli, így oda külön kell jelentkezni. Ezáltal, ha beadod a Mórába a jelentkezést, az Öthalmiba is be fogod tudni adni. Legalábbis én így értelmeztem a tájékoztatóból. Én személy szerint mindkét helyre szeretnék jelentkezni, aztán hátha szerencsével járok és felvesznek valahova :)
jún. 18. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!