Mi van akkor ha valaki egyszerűen nem megy be suliba az utolsó héten?
DE MOST NEM ÍGY VAN!!!!!!!
Ettől függetlenül jó eséllyel addigra már lezárják őket, és be sem kerül az összes hiányzás. És azt hiszem, ha 50 óra alatt van az igazolatlan, a CSP sem veszik el.
Gondolom január másodikán azért beküldted a büdös kölyköt az iskolába, hogy kezdődik a tanítás, MINT AHOGY EZ MINDIG IS VOLT.
Most vagy gimis vagy vagy általánosba jársz. Én technikumos vagyok, nekem 14.-én vége az évnek, de mi már január harmadikán bent ültünk a padban amíg ti otthon hesszeltetek :D Ugyanannyit jársz suliba mint mi, annyi különbséggel, hogy nekem még a fél nyár is rámegy a nyári gyakorlatra. Amíg ti filmet néztek az interaktív táblán meg társasoztok (mert valljuk be, utolsó héten más nem nagyon történik) én reggel hatkor már a munkahelyemen leszek és pakolom elő a sütőlemezeket MINT AHOGY EZ MINDIG IS VOLT xddd
Mindu, igazából ha nem mész be se lesz nagy gebasz, max beírnak pár igazolatlant. Mivel ösztöndíjat így se kapsz nem igazán van mit elvenni miatta. Már persze a telódon kívül amit az én anyám még ketté is törne ha egyszer nem mennék susuba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!