Emelt angol szóbelire vajon mennyi pontot kaphatok?
Szombaton voltam emelt angol szóbelin, ugye 3 feladatból áll a vizsga. Kettő feladat teljesen jól ment, viszont a vitánál a vizsgáztató tanár nem vitázott velem, hanem kérdéseket tett fel, emiatt teljesen összezavarodtam. 96% lett az írásbelim, nagyon sokat készültem a szóbelire is, de teljesen el vagyok keseredve emiatt. A vita témája ez volt: “A legfelső emeleten jobb lakni, mint a legalsón.” Elkezdtem elmondani, hogy én miért értek egyet a mondattal, viszont nem nagyon reagált a vizsgáztató, hanem a liftről kérdezett olyanokat, hogy például ha elromlik, mi fog történni. Megcáfoltam ezt szerintem egészen jól, de ezután még kettő kérdés ugyanez volt körülbelül (lift), nem is tudtam másfelé elterelni a témát, hanem ő mondta a 3. ilyen kérdésnél, hogy “jó akkor most mást kérdezek”. A végére elmondtam még 2-3 érvet pluszban, de annyira ideges vagyok miatta, hogy hogy fognak pontozni, mert nem ez volt a feladat. Nem is tudtam hozzárakni a mondatok elejére, hogy “I have to disagree” vagy “I don’t agree” mert kérdésekre egyértelműen nem tudtam ezekkel válaszolni.
Esetleg valaki tudna segíteni, hogy ilyenkor mi a teendő, én hibáztam valamit esetleg? Ez mennyire befolyásolhatja a pontjaim?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!