A győri Révaiban mennyire gyakori a bántalmazás?
En ugy hallottam, a kornyezetukben fellelheto iskolakkal nincsenek tul joban, ha ugy van. Csunyan beszelnek, stb.
Nem ajanlom! Inkabb a kornyezetebol vmelyik masik sulit
#2 Nevetséges, hogy az összes ilyen kérdésnél ezt csinálod...
Őszintén fogalmam sincs, miről beszél a kettes válaszoló azon kívül, hogy volt kazinczysként látszólag valami sérelme van a Révaival szemben. Révais voltam 4 évig. A "környezetünkben fellelhető iskolák" a Kazinczy, a Jedlik, kicsit messzebb pedig talán a Hild és a Deák voltak. Egyik iskolával sem volt soha semmi konfliktusa senkinek az ismeretségi körömből. Hogy lenne egy teljes iskola egyáltalán rosszban egy másik iskolával? :D A Révai-Kazinczy ellentétet soha nem tapasztaltam a való életben, úgyhogy amit a kettes művel itt az összes révais kérdésnél, az csak megerősíti a szerencsére kikopóban lévő rossz sztereotípiákat.
A kérdésre válaszolva, nem tapasztaltam (sem közvetlen, sem közvetett) módon bántalmazást. Olyan nyilván volt, hogy valakik összevesztek, ami miatt az egyik társaság elkezdte nem kedvelni a másikat, de nem hallottam soha komoly esetről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!